Restaurant De Loohoeve zoekt een zelfstandig werkend kok/chef de partie

Kom je graag uit de keuken? Wil jij een werkdag die nooit hetzelfde is? Werk je graag met topproducten? Lees dan verder!

De Loohoeve is een van de toprestaurants in Drenthe. Wij, Jeroen en Marleen, zijn op zoek naar een kok die samen met ons De Loohoeve naar een nog hoger en meer constant niveau kan brengen.

Je zorgt voor het voorraadbeheer, regelt alle bestellingen van jouw partie, controleert de producten op kwaliteit en zorgt voor de juiste mise en place.

Bij de Loohoeve draait alles om teamwork tussen bediening en keuken, wij geloven niet in zwart-wit. Koks lopen mee in de bediening en lichten gerechten toe aan onze gasten. Door van elkaar te leren maken wij de Loohoeve elke dag een beetje beter.

Wij zoeken iemand met een afgeronde koksopleiding (minimaal niveau 3) met vakkennis, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, humor en een beetje ballen. Je bent disciplinair, schoon, gefocust, nauwkeurig en bij jou is het beste niet goed genoeg. Je houd, net zoals wij, van respect, loyaliteit en teamspirit.

Je gaat werken in een enorm gedreven en ambitieus restaurant die nog maar aan de voet van een enorme berg staat. Je zult onderdeel zijn van het succes en meegroeien in het bedrijf en eigen inbreng wordt enorm gewaardeerd. Het is eventueel mogelijk om (tijdelijk) te overnachten in een van onze hotelkamers.

Ben jij klaar om de familie compleet te maken? Solliciteer dan direct!

Solliciteren
Stuur je CV met motivatie naar info@deloohoeve.nl.

Meer informatie
Jeroen Brouwer, telefoon  0592 – 501490.