RESTAURANT

 

Jeroen & Marleen sluiten eind januari 2022 de deuren van De Loohoeve om enkele weken later een nieuw restaurant te starten in Groningen. Het restaurant, waarvan de naam later bekend gemaakt wordt, is gevestigd in de monumentale bijna 100 jaar oude Theresiakapel.

 

In de laatste weken voor de sluiting zullen we nog één keer knallen in Schoonloo met een menu boordevol lekkers, dit wilt u niet missen!

 

Wij willen je een intieme eet ervaring bezorgen, een avond zonder een enkele gedachte aan gisteren of morgen. We zullen de verhalen delen van onze boeren en ambachtslieden die hebben bijgedragen aan uw ervaring en onze filosofie. Onze keuken is gericht op het koken met seizoensgebonden ingrediënten, we werken rechtstreeks samen met vissers, jagers, verzamelaars en (vee-)boeren om zo met de beste producten te werken.

 

Nooit zal de evolutie van onze keuken stoppen. Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat wij de dag ervoor realiseerden. Zo evalueren we gestaag naar iets wat verfrissend en vernieuwend is.

meer informatie

 

(di-)eetwensen & allergieën

 

Een compleet vegetarisch menu is mogelijk echter bieden wij geen veganistische keuken aan.

 

Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme beleving. De Loohoeve is geschikt voor allergieën en / of dieetbeperkingen met voorafgaande kennisgeving.

 

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een eventuele allergie/dieet.

 

Het is mogelijk dat voor wijzigingen/aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.

 

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en / of dieetbeperkingen in het restaurant: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen, allergieën en / of dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

 

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens of heeft u eventuele aanvullende vragen neem dan contact met ons op via info@deloohoeve.nl.

 

BETAAL MOGELIJKHEDEN

Wij accepteren de volgende creditcards: VISA, MASTERCARD en AMEX.
Daarnaast kunt u met maestro (pin) of contant betalen.
Wij accepteren geen kortingsbonnen, cadeaubonnen of vouchers die niet door De Loohoeve worden gedistribueerd.

 

DRESSCODE

We verwelkomen gasten om te komen zoals ze zijn.

 

kinderen

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in het restaurant, wij serveren geen aangepast menu voor kinderen.

 

 

Honden

Honden/huisdieren zijn niet welkom in het restaurant.

 

PARKEREN

Parkeren is gratis, op eigen terrein en op enkele meters verwijderd van het hotel en restaurant.