RESTAURANT

In ons ruim opgezette restaurant koken we graag voor de echte liefhebber. De ervaring die we hebben opgedaan in topzaken in binnen- en buitenland vertalen we naar onze eigen stijl: creatieve smaakvolle gerechten met pure smaken die plezier brengen en een gastvrije sfeer waarin u zich thuis voelt.

Huisdieren

In het restaurant zijn honden toegestaan indien deze geen overlast veroorzaken voor andere gasten. Denk aan geur, geluid en aanwezigheid (allergie bij een andere gast). In het geval van overlast heeft de Loohoeve het recht om te vragen om uw hond uit het restaurant te verwijderen.

Allergieën & dieetwensen

Wij hebben er respect voor als iemand binnen uw gezelschap allergisch is voor bepaalde producten, zich aan een dieet moet houden of producten niet eet of drinkt vanwege diens levensovertuiging. Als u ons tijdig inlicht (minimaal 2 dagen voor de reservering) doen wij ons uiterste best om het menu voor die persoon aan te passen. Als daarvoor extra of duurdere ingrediënten ingekocht moeten worden, worden deze aan u doorberekend. De samenstelling van onze recepturen kan dagelijks wijzigen en de gerechten worden met dagverse producten bereid. Op de avond zelf kunnen wij helaas geen menu-aanpassingen doorvoeren die niet op tijd zijn doorgegeven.

Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen/allergieën kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

Jongerenkorting

Jongeren vanaf 18 t/m 23 jaar genieten van een korting tot wel 50%.
Meer weten? Check de pagina: https://www.deloohoeve.nl/jongerenkorting/

Lunch

Donderdag t/m zondag vanaf 12:00 tot 14:00.
Laatste bon wordt uiterlijk 14:00 opgenomen.

2 gerechten 39
3 gerechten 49

ALL-IN LUNCH
Aperitief, 4 gerechten, 4 passende wijnen, onbeperkt mineraalwater, koffie/thee servies
€99,-


Diner

Donderdag t/m zondag vanaf 18:00.
Laatste bon wordt uiterlijk 21:00 opgenomen.

Menu
4 gangen
65
6 gangen 85
8 gangen 105

A la carte (niet op zaterdagen)