Categories

GAULT & MILLAU PUNTENSTIJGING

De Loohoeve 16/20  

Een jong team dat de gasten verzorgd zoals ze zelf liefst verzorgd zouden worden: attent, ontspannen en met goed gedoseerde hartelijkheid. Gastvrouw Marleen Brouwer zet de toon en daarom roepen wij haar uit tot Gastvrouw van het Jaar 2019. De Loohoeve is pas een paar jaar open onder de hoede van Marleen en Jeroen Brouwer, maar ze zijn met een onstuitbare opmars bezig. Aan smaak, passie en puurheid in ieder geval geen gebrek. De keuken is vers en biologisch georiënteerd, met kruiden, groenten en vruchten uit eigen tuin en van biologische tuinen in de buurt. Wij genoten van een geweldige rode mul, ingerold in dunne plakken courgette met ratatouille van tomaat, knoflook, aubergine en gember waarover een Japanse dashibouillon werd geschonken. Ook opmerkelijk was een gerecht van vijf bereidingen van knolselderij, waaronder één waarbij de groente enkele uren onder zoutkorst was gegaard, met gezouten citroen en laurierolie. Een absoluut verwenadres waar je ook kunt blijven slapen.

Bekijk het profiel van De Loohoeve op de Gault&Millau Nederland website.