fbpx
RESERVEER ARRANGEMENT

CULINAIR ARRANGEMENT

 

Per 8 mei 2020 openen wij onze deuren weer voor hotelgasten die in ons restaurant eten. Een mooi moment, waar we enorm naar hebben uitgekeken sinds we de deuren op 15 maart hebben gesloten in verband met de maatregelen rondom het coronavirus.

 

Op vrijdag, zaterdag en zondagen kunt u genieten in ons restaurant in combinatie met een hotelkamer. Er zijn 8 van de 12 kamers beschikbaar en daarmee kunnen maximaal 16 culinaire liefhebbers in ons restaurant eten. Vanzelfsprekend ontvangen we u volgens de hygiënevoorschriften van het RIVM en de Noodverordening van de Veiligheidsregio Drenthe, waarbij de anderhalvemeter-voorschriften rondom de bestrijding van het coronavirus in acht worden genomen. Hier leest u welke dat zijn.

 

Ondanks dat we de afgelopen zes weken al veel mensen mochten verwennen met onze thuismenu’s, missen we de contacten met u in ons restaurant enorm. Nu we een veilige en goed werkbare omgeving hebben gecreëerd voor u en ons team, gaan we vanaf 8 mei 2020 weer open voor gasten die in ons hotel overnachten. Overnachten is alleen mogelijk in combinatie met een culinair arrangement. Dat arrangement is helemaal gericht op u, de culinaire (levens) genieter die wel weer toe is aan een avondje verwennerij.

 

Inbegrepen

 

Met dit ‘anderhalvemeter-arrangement’ heropenen we onze deuren in deze bijzondere coronatijden en gaan we u helemaal in de watten leggen.

 

– Ontvangst met een halve fles champagne op de kamer
– 6-gangenmenu met de mooiste producten inclusief amuses
– Onbeperkt mineraalwater en koffie/thee
– Overnachting in een terraskamer*, deluxekamer* of de suite
– Ontbijt op de kamer

 

* De terraskamers en de deluxekamer hebben een privéterras, de suite niet.

 

Prijzen arrangementen per kamertype

 

Terraskamer: € 225,- p.p.
Deluxekamer: € 230,- p.p.
Suite: € 240,- p.p.

 

Vragen over vouchers en kortingsbonnen? Klik hier.