Catering en events

 

Op locatie

 

Onze catering is persoonlijk, exclusief en op maat gemaakt. Thuis, op kantoor of op een evenementenlocatie trakteren wij uw gasten op een voortreffelijke keuken.

 

Op basis van de ervaring die is opgedaan bij vele evenementen kunnen wij altijd een heerlijk voorstel doen passend bij uw budget. Deze variëren van een uitgebreide lunch, brunch of diner tot aperitieven voor zaken en vrije tijd, tot grote evenementen en galadiners. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste selectie drankjes.

 

De Loohoeve

 

De Loohoeve is de perfecte locatie voor uw privé- of semi-privé-evenement, persoonlijk of zakelijk.

 

Het restaurant met maximaal 80 zittende gasten biedt een unieke ruimte waar eindeloze mogelijkheden voor uw evenement, ongeacht of u een verjaardag, bruiloft of uw volgende bedrijfsfeest wilt vieren.

 

Daarnaast bied het restaurant plek voor maximaal 120 staande gasten in de vorm van bijvoorbeeld een walking dinner. Bij mooi weer kunnen wij natuurlijk uitbreiden naar buiten en met 4000m2 grond zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken door een mail te sturen naar info@deloohoeve.nl. Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens of heeft u eventuele aanvullende vragen neem dan contact met ons.