RESTAURANT

In ons ruim opgezette restaurant koken we graag voor de echte liefhebber. De ervaring die we hebben opgedaan in topzaken in binnen- en buitenland vertalen we naar onze eigen stijl: creatieve smaakvolle gerechten met pure smaken die plezier brengen en een gastvrije sfeer waarin u zich thuis voelt.

Huisdieren

In het restaurant zijn kleine honden toegestaan indien deze geen overlast veroorzaken voor andere gasten.
Mocht dit wel het geval zijn bent u verantwoordelijk om hier verandering in te brengen.

Diner
Woensdag t/m zondag vanaf 18:00.
Keuken sluit om 21:00, laatste bon wordt uiterlijk 21:00 opgenomen.

Menu
4 gangen
59
6 gangen 75
8 gangen 95

A la carte (niet op zaterdagen)

Lunch (van mei t/m september 2018)
Vrijdag t/m zondag vanaf 12:00 tot 14:00.
Keuken sluit om 14:00, laatste bon wordt uiterlijk 14:00 opgenomen.

2 gerechten 39
3 gerechten 49
4 gerechten 59

Geen a la carte
6 of 8 gangen op aanvraag minimaal 48 uur van te voren.

ALL-IN LUNCH
Aperitief, 4 gerechten, 4 passende wijnen, onbeperkt mineraalwater, koffie/thee servies
€ 89,-

MENU

FOREL
zuring – dille – venkel

KNOLSELDERIJ
5x knolselder – gezouten citroen – laurierolie

NOORDZEEKRAB **
Indonesische smaken – koolrabi – komkommer

WITTE ASPERGE *
maggiplant – gerookte mousseline – ei – spek

ZWEZERIK *
bloemkool – yuzu – bechamel

LAM
voorjaars groenten – ui bereidingen – eigen jus

BIO EENDENLEVER **
Appel, drop en vijg

AARDBEI
verveine – kwark – citroen

4 gangen 59
6 gangen 75 *
8 gangen 95 **

Extra gang kaas a 14,-
Kaas in plaats van het dessert, 5,50 supplement

Voor wijzigingen in het menu wordt een toeslag berekend.

VAN DE KAART

FOREL
Op 42° C gegaard met peper en limoen, jus van zuring en dille, zachte venkel puree & cru

TOMAAT
Verschillende tomaatjes gemarineerd, tomaten vinaigrette met dragon, krokant zuurdesem en Alkmaarse Opleg.

BIO EENDENLEVER
Gebracht als paté of gebakken.
Ijs van Granny smith & elstar appel, vijgen compote, drop & jus met rozemarijn.
Frisse salade van kropsla en groene appel.

KNOLSELDERIJ
In zoutkorst gebakken en in vijf bereidingen gebracht, gezouten yoghurt & citroen.

NOORDZEEKRAB
Krachtige jus van krab met vadouvan, zoetzure komkommer & koolrabi.

WITTE ASPERGE UIT BALINGE
Saus van lavas, gero, ei & spek.

ZWEZERIK
In hooiboter gegaard en daarna gebakken en gelakt, met bloemkool bereidingen, bechamel, yuzu en saus van zwezerik en ganzenlever.

LAM
Met voorjaars groentjes uit onze eigen tuin, ui bereidingen en eigen jus

WILDE ZEEBAARS
Gebakken met courgette, mediteraanse vinaigrette en warme aioli.