MELDING: RESERVERINGEN ALBERT HEIJN ACTIE
Bij reserveringen in combinatie met een volle AH restaurant spaarkaart kunt u enkel reserveren via www.ahrestaurantactie.nl

Reserveren

LUNCH (links)

Aan de linkerzijde is het mogelijk gemaakt om te reserveren voor de lunch. Tijdens de lunch serveren wij geen a la carte en enkel een gezet menu van 1, 2 of 3 gangen.

Geen lunch op maandag en woensdag.
Lunch start om 12:30

DINER (rechts)
Aan de rechterzijde kunt u reserveren voor ons diner. Tijdens diner hanteren wij een a la carte kaart, en daarnaast een gezet menu van 4 tot 8 gangen.

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Om de kwaliteit van de gerechten te garanderen en lange wachttijden te beperken, vragen wij om vanaf zes personen het menu te nemen.

Geen diner op de maandag.
Diner start om 18:00

ALLERGENEN
Let op:
In elk gerecht zitten producten die mogelijke allergieën kunnen opwekken. Wees daarom zeer zorgvuldig in de communicatie bij het reserveren.

Heeft u, of een van uw tafelgenoten, bepaalde allergieën of diëten waar wij rekening mee kunnen houden meld dit dan direct bij uw reservering om misverstanden te ontlopen. Op deze manier kunnen wij geheel inspelen  op uw wensen en u een onvergetelijke avond laten beleven.