Jubileummenu

Wat: 5 gangen met appetizers, champagne, mineraalwater en koffie of thee met zoete lekkernijen.
Wanneer: Elke woensdag, donderdag en zondag t/m 31 maart 2019 (m.u.v. feestdagen).
Prijs: €65,- per persoon

Wat vliegt de tijd, we zijn inmiddels 2 jaar eigenaar van De Loohoeve. Voor we hier kwamen hadden we lang de wens om ons eigen restaurant te beginnen. In 2015 kregen wij de kans om onze droom werkelijkheid te laten worden. Wij mochten de prachtige Loohoeve overnemen van de werkgevers van Jeroen. In eerste instantie waren we mede-eigenaar en sneller dan gepland waren we in staat om het volledige eigendom te verwerven.

Inmiddels 2 jaar en vele successen later zijn wij gegroeid tot een volwassen onderneming met een team dat onze filosofie nastreeft. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit en we zijn er trots op dat we met ons ambacht en onze kookstijl zoveel gasten trekken die ook regelmatig terugkomen en met ons meeleven.

Ons tweejarig jubileum als ondernemers en eigenaren van De Loohoeve willen we graag met u vieren. Dat doen we met een Jubileummenu dat we ruim een jaar lang op woensdag, donderdag en zondag (uitgezonderd feestdagen) serveren.

Het menu
Het Jubileummenu bestaat uit 5 gangen met appetizers, een glas goede champagne (of een onderscheidende alcoholvrije cocktail), mineraalwater en koffie of thee met zoete lekkernijen voor de feestprijs van € 65,- per persoon.

Overnachten
Voor de ultieme Loohoeve-ervaring kunt u het Jubileummenu combineren met een terraskamer inclusief ontbijt (exclusief verblijfsbelasting) voor maar € 45,- per persoon extra.

Bekijk arrangement

De kamers zijn op basis van beschikbaarheid, vraag naar de prijzen van de andere kamers.

Het Jubileummenu is geldig tot en met 31 maart 2019.
U kunt reserveren via onze website , via de mail of door te bellen naar 0592-501490 en we helpen u graag verder.