Hotel

Alles komt samen: natuur, rust en lekker eten


Mini-vakantie

Met onze 14 hotelkamers maakt u van uw diner een mini-vakantie. Er is ruime keuze: van een luxe suite tot ruime kamers met privéterras of een basickamer. In alle gevallen zijn onze kamers vriendelijk geprijsd en verwennen we u met een heerlijk vers en uitgebreid ontbijt met Drentse specialiteiten.

Aantrekkelijke arrangementen met lunch of diner en een kamer zijn er al vanaf 1 nacht.

Kamer boeken

Via onderstaande knop kunt u direct boeken via onze online boekingsagenda. Hier kunt u uw kamer en eventueel arrangement of extra's boeken.

Boek een kamer →


Ontbijt

Wij verzorgen ontbijt voor een meerprijs van €12,50 per persoon. U kunt dit eventueel aangeven bij het online reserveren.

 

Restaurant

Om er zeker van te zijn dat u tijdens uw verblijf in het restaurant kan eten, reserveer dan op tijd een tafel. Wij houden geen tafels vrij voor hotelgasten die geen tafel hebben gereserveerd.


Omgeving

Schoonloo ligt in het hart van Drenthe in de driehoek Assen - Hoogeveen - Emmen. In de directe omgeving ligt natuurgebied de Strubben en kunnen wandelaars en fietsers hun hart ophalen met de vele fietspaden en wandelroutes, waaronder het Pieterpad. Het Drents museum in Assen, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Hunebedcentrum Borger liggen binnen 30 autominuten of een uurtje fietsen.


Huisdieren

In het restaurant zijn kleine honden toegestaan indien deze geen overlast veroorzaken voor andere gasten. Mocht dit wel het geval zijn bent u verantwoordelijk om hier verandering in te brengen.

Graag vernemen wij de aanwezigheid van een kleine hond op voorhand, zodat wij een geschikte tafel kunnen toewijzen.

In de hotelkamers zijn op enkele kamers honden toegestaan.
De kosten hiervoor bedragen €15,- per hond per nacht.

Toegankelijkheid

De kamers van de Loohoeve zijn zowel gelegen op de begane grond als op de eerste verdieping. Alle terraskamers en de DeLuxe zitten op de begane grond en zijn toegankelijk voor rolstoelen. We hebben geen kamers die aangepast zijn voor minder validen.

De Suite en een aantal basic kamers zijn gelegen op de tweede etage en zijn enkel per trap te bereiken. Wij hebben geen lift.

Reserveren

Uw reservering is definitief wanneer u een bevestiging van ons ontvangt.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden